Referanser

"Jeg ble påmeldt av en venninne på "Vanitas magedans for modne kvinner" for halvannet år siden. Har til nå deltatt på tre kurs av 8-9 kvelder. Jeg er utdannet fysioterapeut og jobber med menneskers bevegelse hele tiden. Jeg ser hvor viktig det er med best mulig symmetri og balanse for å få til en lettere hverdag med kroppen sin. Dette er noe som trenes på i magedansen. Det er fantastisk å kunne øve på å isolere deler av kroppen til å bevege seg i takt og samtidig holde roen i en annen del av kroppen. Spenning og avspenning kommer i fokus. Jeg har meget stor tro på denne formen for trening for meg selv. Kombinerer med vanlig "gympa" til musikk og turgåing. Slik blir det en fin variasjon av både utholdenhet, styrke, beveglighet og balanse /koordinasjon. Uten magedansen får jeg ikke den kroppsbeherskelsen og muskelpresisjonen jeg ønsker å trene på."

April 2006. Hilsen Liisa Pakkanen, fysioterapeut.

 

"Jeg har vært elev hos Vanita i mange semestre, både på magedanskurs og avspenningskurs.
For egen del har jeg hatt stort utbytte og glede.
Hun har dyp forståelse av magedansens muligheter for å opparbeide muskelbevissthet og smidighet i tillegg til å gi uttrykk for danseglede og musikk – rytmeglede.
I avspenningskursene viser hun vei til meditativ virksomhet og til øvelser som befordrer konsentrasjon og balanse, både kroppslig og sjelelig.
Jeg har gjennom flere år henvist pasienter fra min praksis til henne, flere har oppnådd svært gode resultater. Hennes respektfulle holdning til kurselever og pasienter gjør at jeg fullt ut stoler på at hun ivaretar de som søker henne."

Psykolog MNPF Åse Hoff, Spesialist i klinisk psykologi, April 2006