Om Vanita

SE NÆRMERE INFO OM SESONGENS KURS UNDER KURS/KALENDER

Om Vanita Gro Elton

Jeg bor på Strømmen og har en datter og tre barnebarn. Har formingsbakgrunn fra husflidskole, dekoratørskole og praksis hos kunsthåndverker. Jobbet i mange år som miljøarbeider og aktivitør ved ulike institusjoner for barn og psykisk utviklingshemmede.

Utdannet meg så til naturterapeut i Norge og kroppsterapeut og kroppsrelatert psykoterapeut ved Osho Risk senteret i Danmark. Drev ”Etera- Senteret for Helhetlig Behandling” i ca 10 år i Lillestrøm. Der ga jeg terapitimer i aromaterapi, soneterapi, kostveiledning med mer.

Da jeg i en periode var utbrent, måtte jeg i den forbindelse finne en ny måte å leve på. Fant meditasjon, avspenningsteknikker, dans, sunn kost og selvutvikling.

Jeg startet med magedans for ca.20 år siden og studerte hos div. skandinaviske og utenlandske lærere. Var ca.3-4 år med i ”Zheherasade orientalske dansegruppe”. Jeg utdannet meg så til kunstterapeut ved den ”Danske skolen for Kunstterapi” i Risør. Kunstterapien gjenåpnet gleden og motet til å uttrykke meg kreativt.
De siste 3-4 årene har jeg vært under utdanning til institusjonsklovn hvor jeg har blitt spesialtrent til å jobbe med demente og er med i "Klokkeklovnene" (www.klokkeklovnene.no) en gruppe på 15 profesjonelle klovner som nå har startet opp arbeidet rundt på sykehjem i hele Norge. Jeg er også med i "Skattekisten", en gruppe artister som opptrere og aktiviserer barn og voksne i sårbare livssituasjoner.

Jeg kombinerer for tiden jobb som kroppsterapeut, kunstterapeut og lærer i magedans for ”modne kvinner” og holder jevnlig kurs og grupper spesielt tilrettelagt for kvinner i meditasjon og avspenning, selvutvikling og kreative uttrykk. og holder aktiviteter for utviklingshemmede i rytme og bevegelse. Jeg gir også individuelle terapitimer og tar oppdrag i dans og klovning der det måtte passe.

 

 

 

 

 


Vanita og lille søte Ilmie (barnebarn) på Magedansfest høsten 2006