MEDITASJON- OG AVSPENNINGKURS,

Meditasjonskveldene passer både for deg som aldri har meditert før og for deg som har noe erfaring. Målet mitt er å skape en hjertelig, god og avslappende stund for kropp og sjel hvor vi kan få ro og tid til å synke inn i vårt stille rom. Vi bruker enkle aktive og stille meditasjoner, oppmerksomhetstrening,mindfullnes,fargeterapi, visualiseringsreiser,deilig musikk og gode avspenningsøvelser. Hver kveld blir unik og formes etter gruppens behov.
Vi tar en kopp urtete sammen på slutten av kvelden.

Ta med varme sokker og kle deg i myke, løse klær.
TID:
ANDRE HVER MANDAG KL.18.30-20.30 UNTAGEN PÅSKE OG PINSE
START 19/1
Pris: Kr.200,- for alle 9 gangene eller droppinn kr.250,-pr.kveld.(Hvis ledig plass)
STED: GRUPPEROMMET HOS MEG I KAMPHUSV.2A RETT VED STALSBERG SYKEHJEM

 

 

Kurs-sted :Grupperommet hos meg i Kamphusvn.2a ved Stalsberg på Strømmen.
Vei beskrivelse fra Strømmen
Huset vårt ligger mellom Stalsberghagen Bo og Behandlingsenter og Stalsberghagen gravlund. Kjør Gamle Strømsvei inn bak Strømmen kirke til du får Strømsaleen på venstre hånd, inn der og første vei inn til venstre som er Kamphusvegen. Vi har ca. 6 parkeringsplasser ved huset ellers er det mulig å parkere ved Stalsberghagen aldershjem.
Buss 411 Lillestrøm /Blystadlia/ Oslo til ”Kurbadet”
( stoppestedet ligger rett ved Strømsaleen)

Vei beskrivelse fra Oslo
Ca. 20 min med bil eller tog pluss buss (helt til døren) fra Oslo sentrum. Kjør E6 nordover mot Trondheim / Gardermoen, ta av mot Lillestrøm, ta av mot Løvenstad / Blystadlia. Kjør til venstre i første rundkjøring, deretter til høyre mot Strømmen i neste. Rett frem og gjennom neste rundkjøring. Kjør så inn første vei til høyre (Strømsalleen) og første til venstre er Kamphusvegen. Vi har ca. 6 parkeringsplasser ved huset (avtal på forhånd om disse plassene!), ellers er det mulig å parkere ved Stalsberghagen aldershjem ca. 20m. videre før du kommer til Strømsalleen.
Kommer du med tog, ta direktetog til Lillestrøm ca.12 min. ta så Buss 411 mot Blystadlia/ Oslo til ”Kurbadet”. Det tar 5 min. Gå over gaten inn Strømsalleen, første vei inn til venstre som er Kamphusvegen


foto.Vanita

Ta kontakt for mer info og påmelding.