Individuelle timer i Kroppsterapi, Avspenningsterapi, Intuitiv terapeutisk berøring, Aromamassasje og Kunst og Uttrykksterapi for Kvinner

Jeg gir individuelle terapitimer hvor jeg tar i bruk forskjellige terapiformer ut i fra dine ønsker og hva jeg ser kan passe for deg. En terapitime vil blant annet kunne inneholde samtale, meditasjon, forskjellige avspenningsteknikker, aromamassasje, dans / bevegelse,tegning / maling og terapeutisk berøring.

Med mitt arbeid og min egenerfaring fra en mangeårig selvutviklingsprosess, søker jeg å være en støtte og inspirator for deg, så du kan finne din indre styrke, harmoni og kreativitet som kreves for å kunne skape deg et godt og meningsfylt liv.

Du kan også få timer kun for nytelse og avspenning med aromamassasje og eller avspenningsterapi.

AVSPENNINGSTERAPI: Er du stresset, sliten og urolig og har problemer med å slappe av, kan avpenningsterapien være en god hjelp for deg. Jeg bruker forskjellige avspennings og pusteteknikker og veileder deg gjennom disse slik at du kan finne mer ro og hvile i deg selv. Gjerne i kombinasjon med aromamassasje.

AROMAMASSASJE: Myk feminin massasje med eteriske oljer som løser spenninger, gir energi og virker balanserende på kropp og sinn.

TERAPEUTISK BERØRING: Intuitiv berøring utifra ditt behov og hva jeg opplever kan være healende og balanserende for deg der og da. Det kan innebefatte massasje med aromatiske oljer, fotsoneterapi og frigjørelse av leddene.

KUNSTTERAPI/ UTTRYKKSTERAPI: Du trenger ikke å ha spesielle problemer eller være flink til å tegne, male eller å bevege deg. Ha heller et ønske om å gi slipp på gamle tankemønstre, åpne for din kreativitet og å bli bedre kjent med deg selv. Det å være kreativ handler ikke bare om kunstuttrykk, du trenger din kreativitet hver dag for å skape et godt liv for deg selv og dine nærmeste.

Jeg selv opplever at jeg gjennom kunstterapi og kroppspsykoterapi har blitt tryggere på meg selv, fått tilgang på å uttrykke meg mer kreativt og åpnet for mer lekenhet og glede i livet mitt. De har også hjulpet meg til å gi slipp på mange av mine destruktive mønstre som blokkerte det gode livet for meg, og til å bearbeide og komme hel gjennom sårbare livssituasjoner.

PRIS: 1 time kr.550 og 1,5 time kr.650.

Er du deltager på et av mine kurs, får du 50 kr. i rabatt.

Se også info om meditasjon og kunstterapi

Terapi-sted:Hos meg i Kamphusvn.2a på Strømmen.
Vei beskrivelse fra Strømmen
Det ligger mellom Stalsberghagen Bo og behandlingsenter og Stalsberghagen gravlund. Kjør Gamle Strømsvei inn bak Strømmen kirke til du får Strømsaleen på venstre hånd, inn der og første vei inn til venstre som er Kamphusvegen. Vi har ca. 6 parkeringsplasser ved huset ellers er det mulig å parkere ved Stalsberghagen aldershjem.
Buss 411 Lillestrøm /Blystadlia/ Oslo til ”Kurbadet” ( stoppestedet ligger rett ved Strømsaleen)

Vei beskrivelse fra Oslo
Ca. 20 min med bil eller tog pluss buss (helt til døren) fra Oslo sentrum. Kjør E6 nordover mot Trondheim / Gardermoen, ta av mot Lillestrøm, ta av mot Løvenstad / Blystadlia. Kjør til venstre i første rundkjøring, deretter til høyre mot Strømmen i neste. Rett frem og gjennom neste rundkjøring. Kjør så inn første vei til høyre (Strømsalleen) og første til venstre er Kamphusvegen. Vi har ca. 6 parkeringsplasser ved huset (avtal på forhånd om disse plassene!), ellers er det mulig å parkere ved Stalsberghagen aldershjem ca. 20m. videre før du kommer til Strømsalleen.
Kommer du med tog, ta direktetog til Lillestrøm ca.12 min. ta så Buss 411 mot Blystadlia/ Oslo til ”Kurbadet”. Det tar 5 min. Gå over gaten inn Strømsalleen, første vei inn til venstre som er Kamphusvegen.

 

 

 

 

 

Følelsesuttrykk malt av klient i en kunstterapitime